Nieuwe klanten vinden

Concrete Sales Leads

Internationale marktkennis

Business Development

Marktonderzoek

Direct marktinformatie

Succesvol internationaal ondernemen met concrete sales leads

Geschiedenis van Euro Sales Link

Euro Sales Link is op 01-09-2000 opgericht door Peter Struikman. Met zijn bedrijf biedt hij verkoopondersteuning aan ondernemers die zich met hun producten willen richten op buitenlandse markten. Het specialisme van Euro Sales Link is niet het product zelf, maar de kennis en ervaring in het opbouwen van een markt in het buitenland. Daarbij spelen veel aspecten een rol. Van het omgaan met culturele verschillen tot het maken van analyses van de beoogde markt. De eerste opdrachtgevers van Euro Sales Link kwamen uit Duitsland en Italië en het belangrijkste land waarvoor de diensten werden aangeboden was aanvankelijk Frankrijk. De eerste doelgroep betrof de ziekenhuissector. Daar kwam al snel verandering in, de activiteiten begonnen zich uit te breiden naar andere sectoren. Dat startte met een Nederlandse klant die in Frankrijk zijn speciale reparatiesysteem voor hagelschades aan auto's wilde introduceren en werd gevolgd door een diversiteit aan andere sectoren. Tegenwoordig is Euro Sales Link wereldwijd actief met verkoopondersteuning in een groot aantal landen en sectoren.

Peter Struikman aan het woord

“Onze kernactiviteit is het vinden van nieuwe klanten voor onze opdrachtgevers. Daarnaast voorzien wij in inside informatie over specifieke buitenlandse markten en geven wij adviezen op het gebied van product introductie en internationale marktstrategieën. Onze ervaring en expertise is breed in een groot aantal sectoren. Voorbeelden zijn: automotive, landbouw, packaging, de bouw, gezondheidszorg, metaal, olie en gas. We zijn inmiddels meer dan 20 jaar actief voor B2B-markten. Dat heeft een enorm netwerk aan contacten opgeleverd wat ons een flinke voorsprong geeft bij het verkennen van nieuwe internationale markten. 

Buitenlandse groei door concrete sales leads

De primaire doelstelling van Euro Sales Link is het vinden van concrete verkoopcontacten voor opdrachtgevers in buitenlandse markten. De opdrachtgevers handelen vervolgens zelf de verkooptransacties af. Euro Sales Link is gespecialiseerd in het geven van specifieke gegevens. Bij Euro Sales Link gaat het niet over big data, maar over het bieden van kennis over buitenlandse bedrijven en personen zodat onze opdrachtgevers optimale groeikansen hebben. 

Meer weten?

Euro Sales Link werkt in opdracht van allerlei opdrachtgevers in Europa, het Midden-Oosten, Singapore, Australië, Canada en de VS. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op. 

NLEN